/

Írjon nekünk, ha kérdése van! [email protected]

A Gyergyói DIA archívumába való minden egyes feltöltés egyúttal egyértelművé teszi azt, hogy ön egyetért az alábbi feltételekkel:

1. Fontos, hogy a Gyergyói DIA archívumába feltöltött fotók tulajdonjoga tisztázott legyen. A Feltöltő saját felelősségére tölti fel a fotókat, sajátjaként azonosítva azokat, illetve ha más személyek tulajdonában lévő képeket tölt fel, kérnie kell az illető személyek engedélyét, tudomásukra kell hoznia a fotók feltöltésének szándékát.
2. A fotók nem sérthetnek személyiségi jogokat, kegyeleti jogot vagy bármilyen más olyan vonatkozást, mely erkölcsi vagy anyagi kárt okozhat azon személyeknek, akik a fotókon szerepelnek, illetve ezek örököseinek, jogutódjainak.
3. Az archívumba feltöltött fotók felhasználási jogáról a Feltöltő rendelkezik. Fotó felhasználásához harmadik félnek a Gyergyói DIA üzemeltetőit kell megkeresnie, akik a Feltöltő részére továbbítják a kérést. A Gyergyói DIA nem teszi lehetővé fotók letöltését, azonban a Feltöltő tudatában kell legyen annak, hogy bizonyos módszerekkel, például képernyőmentéssel a feltöltött fotók eltulajdoníthatók. Ezt a Gyergyói DIA üzemeltetői nem tudják megakadályozni, de mindent megtesznek azért, hogy a feltöltött fotók jogtisztaságára, felhasználásának körülményeire megfelelő módon odafigyeljenek.

Ez az oldal cookie-kat használ. Az oldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Bővebben