Fiecare încărcare efectuată în archiva Gyergyoi DIA presupune automat faptul că userul este de acord cu următoarele termeni și condiții:

  • Archiva Gyergyói DIA este proprietatea Muzeului Tarisznyás Márton (www.tmmuzeum.ro). Ne rezervăm dreptul de a efectua schimbări în capitolul Termeni și condiții, care pot fi consutate oricând de către user pe siteul www.gyergyoidia.ro.
  • Fotografiile încărcate în archiva Gyergyói DIA trebuie să fie în concordanță cu obiectivele pe care arhiva le reprezintă, adică pot fi legate de zona Gheorgheniului, au fost făcute înainte de 31 decembrie 2000. În cazul în care nu sunteți sigur de unele informații în această privință, vă rugăm să-i contactați pe administratorii siteului.
  • Încărcarea fotografiilor în arhivă este posibilă numai pentru utilizatorii înregistrați. Garantăm siguranța datelor personale introduse în cursul înregistrării. Adresa de e-mail sau numărul de telefon al utilizatorului pot fi folosite de către administratori pentru a intra în legătură cu utilizatorul respectiv în anumite cazuri.
  • Fotografiile încărcate nu pot fi modificate sau șterse ulterior de către utilizator, pentru orice modificare se vor contacta utilizatorii siteului. 
  • Fotografia încărcată nu se publică îndată, acest pas se va efectua de către administratori, după verificarea datelor. Administratorii au dreptul de a respinge fără motiv fotografiile necorăspunzătoare, și să efectueze unele modificări/corectări, sau să revocă ulterior publicitatea unei fotografii.
  • Fotografia digitală încărcată ca reproducție a fotografiei originale pe siteul Gyergyói DIA intră în posesia Muzeului Tarisznyás Márton. Utilizatorul are dreptul de a-și păstra dreptul de utilizare în cazul fiecărei fotografii. În aceste cazuri persoana care dorește să folosească o astfel de fotografie trebuie să intră în contact cu posesorul acesteia, siteul oferă această procedură simplificată: cel care a încărcat fotografia primește un e-mail cu datele persoanei care dorește să intră în legătură cu dânsul, pasurile următoare vor fi astfel stabilite de către cele două părți. Administratorii siteului nu pot influența în nici un fel această procedură. Orice probleme juridice care eventual se ivesc din această cauză vot fi soluționate de către utilizatori.
  • Győződjön meg róla, hogy a feltöltött fotó jogtulajdonával, eredetiségével kapcsolatos akadályok nem állnak fenn, ön rendelkezik a fotó felhasználásának teljes körű jogával. A Gyergyói DIA üzemeltetője, adminisztrátorai nem vállalnak felelősséget esetleges jogsértések esetén, a felelősség teljes mértékben a felhasználóra hárul.
  • A feltöltött fotó nem sérthet személyiségi, kegyeleti vagy bármilyen más, a jelen esetben felmerülő jogot, ugyanakkor kizárólag a felhasználó tehető felelőssé bármilyen erkölcsi, anyagi vagy más természetű károkozás esetén még akkor is, ha az illető fotót a Gyergyói DIA adminisztrátorai tették nyilvánossá.
  • A regisztrált felhasználónak joga van megszüntetni felhasználói fiókját. Ebben az esetben az adott felhasználó által feltöltött fotók és adatok nem tűnnek el a Gyergyói DIA honlapjáról, a feltöltő neve minden egyes fotó esetében átnevezésre kerül, tehát attól kezdve a Tarisznyás Márton Múzeum jelenik meg a kép feltöltőjeként. 

2023 © DIA.  Realizat de: repyx